Tennis, een sport voor alle leeftijden. Je ben ook nooit te jong of te oud om het spelletje te leren. Of je nu de ambitie hebt om Kiki Bertens of Rafael Nadal voor bij te streven of je wilt gewoon in beweging komen. Tennis is dé sport bij uitstek om gezelligheid, sportiviteit en gezond bewegen te combineren!

Nieuwsgierig geworden, of interesse in een proefles? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om de meest populaire sport te leren. Bel of app naar 06-23656709 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tennislessen bij LTC Gulpen worden verzorgd door Tennismeetings onder leiding van trainer Wim Bisschoff. Gedurende de zomer en winter worden er 15 lessen per seizoen gegeven voor jong en oud. Het streven is het om te trainen in een groepsgrootte van 4 personen. Bij (jonge) kinderen kan hier van afgeweken worden. De zomerlessen beginnen in de regel in de maand april en de winterlessen in de maand oktober. De winterlessen worden gegeven in de Tennishal in Simpelveld.

Prijzen*

Volwassenen

Zomer (groepsgrootte 4 pers, 15 lessen) € 180,-

Winter (15 lessen) € 315,- (inclusief halhuur!)

Privéles op aanvraag

 

Kinderen

Zomer (groepsgrootte 4 pers, 15 lessen) €180,-

(Oranje, Groen, Geel) Winter (15 lessen) € 225,- (inclusief halhuur!)

Tenniskids Blauw (vanaf 4 t/m 7 jaar) Zomer (15 lessen) € 125,-

Proeflessen op aanvraag (1x gratis)

 

Tennis en Corona

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van RIVM en KNLTB bij het geven van tennisles. Op dit moment is lesgeven alleen in de buitenlucht mogelijk. Met ingang van 16 maart 2021 is lesgeven in groepsgrootte van 4 volwassenen weer mogelijk. Heeft u vragen? Bel ons gerust, wij informeren u graag nader!

Voor de lessen is het gedetailleerde lesreglement van Tennismeetings van toepassing!

 

*De prijzen voor lessen kunnen dus afwijken door het aantal personen per les, bv 3 personen in een groep betalen € 240,-