• vliegen_woninginrichting.jpg
  • bedrijfsadviesburo_elmida.jpg
  • c-adha.jpg

Competitie najaar 2018

Er doen drie teams mee aan de najaarscompetitie:

Zie http://ltcgulpen.nl/competitie/competitieprogramma-en-standen-najaar-2018 voor de indeling.

Algemene competitie-info:

Aanvangstijden:

• Donderdag: 19.00 uur of 19.30 uur
  • Vrijdag: 19.00 uur

Check altijd de starttijd op de site van de KNLTB bij een uitwedstrijd. De starttijd kan door een team aangepast en dus afwijkend zijn.

De aanvangstijd is de start van de wedstrijden. U dient minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Het is beter om met het team een half uur voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn om de bezoekende teams zo gastvrij mogelijk te ontvangen.

Tijdens de competitie dienen de teams zelf te zorgen voor een bemensing van de bar (eerste weken zal er nog kantinedienst zijn op donderdag). Bekijk met wie je samen speelt die dag en spreek af hoe je de bemensing regelt en wie de sleutel en de map afhaalt. Let erop dat er geen etenswaren in de koelkast blijven staan.

De uitslagen en tussenstanden van teams worden op de website van de KNLTB (www.knltb.nl ) gepubliceerd en ingevoerd door de door de competitieleider geautoriseerde leden. Op deze site staan ook de speelsterktes en adressen van de andere tennisclubs. Let wel: tijdig invoeren, boete voor te laat of foutief invoeren worden op het betreffende team verhaald. Dit geldt ook voor overige boetes van een team of speler.

De verenigings-competitieleider is Lilianne Jetten-vd Weijden.